menu >

Interpretacja wyników badań w praktyce dietetyka - alergie pokarmowe, mikrobiota jelitowa - 26.04


PROGRAM SZKOLENIA

 

"Interpretacja wyników badań w praktyce dietetyka - alergie pokarmowe, mikrobiota jelitowa”

Prowadząca

mgr Monika Gackowska-Lisińska

CZĘŚĆ II

godz. 10:00 –18:00

1. Alergia vis nietolerancja pokarmowa – badania diagnostyczne w gabinecie dietetyka;

2. Nietolerancja histaminy oraz gen DAO – o czym dietetyk i pacjent wiedzieć powinni?;

3. Przerwa obiadowa

4. Badanie mikrobioty jelitowej – genetyczne, mikrobiologiczne – jak wybierać mądrze? Celowana terapia probiotyczna przy problemach skórnych (AZS, egzema, łuszczyca, trądzik pospolity) oraz zaburzeniach pracy przewodu pokarmowego;

5. Dieta eliminacyjno – rotacyjna w praktyce – studia przypadków wraz z analizą wyników badań, planem żywieniowym oraz wskazówkami suplementacyjnymi;

6. Przerwa kawowa

7. Analiza pierwiastkowa włosa – niekonwencjonalna diagnostyka. Czy warto ją wykonywać i jak interpretować otrzymane wyniki. 

 

Każdy z uczestników otrzymuje skrypt oraz certyfikat.

Cena szkolenia:

  • 150,00 zł dla studentów WSZUIE
  • 200,00 zł dla osób niebędącymi studentami WSZUIE

 

Wpłaty proszę dokonywać w terminie do 10.04.2019 r.

na nr. konta: PEKAO SA 78 1240 6609 1111 0000 4935 3608

W tytule proszę wpisać:

  • Studenci WSZUiE

Imię i nazwisko, nazwisko szkoleniowca, datę szkolenia, rok studiów jak w poniższym przykładzie np.:

JAN KOWALSKI, SZKOLENIE MONIKA GACKOWSKA-LISIŃSKA, 26.04.2019, St. mgr I rok / St. lic. I rok/St. lic II rok/ St. lic. III rok

 

  • Osoby niebędące studentami WSZUiE

Imię i nazwisko, nazwisko szkoleniowca, datę szkolenia oraz proszę dopisać: osoba prywatna jak w poniższym przykładzie:

JAN KOWALSKI, SZKOLENIE MONIKA GACKOWSKA-LISIŃSKA 26.04.2019 OSOBA PRYWATNA

Dowód wpłaty proszę wysłać na adres e-maila: szkoleniawszuie@wp.pl do 14.04.2019 r

 

Dodatkowo istnieje możliwość zamówienia posiłku obiadowego:

I -   Spaghetti z mięsem z piersi kurczaka;                                                                     16zł

II -  Pierś z kurczaka w białym sosie z ryżem basmati i surówką z białej kapusty;                16zł

III - Dorsz w białym sosie z ryżem basamti i surówką z białej kapusty;                              22zł

IV - Mozzarella  z ryżem basmati i surówką z białej kapusty.                                             20zł

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani dodatkowo posiłkiem obiadowym to proszę wraz z opłatą konferencyjną uiścić odpowiednią opłatę w zależności od wybranej opcji i dopisać w tytule, obiad propozycja I lub II lub III lub IV.

 


Wyższa Szkoła Zdrowia, Urody i Edukacji w Poznaniu
ul. Brzeźnicka 3, 60-133 Poznań tel. 61 655 85 85, fax 61 655 85 70
realizacja: Studio Fabryka, strony internetowe